Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

mr Neda Jelić

Poslednji komentari

  • Gorazd on Tarifa medijatora – Srbija: “Poštovana Danela, Pravilnik konkretno nije regulisao (preporučio) tarifu za neprocenjive porodične sporove, te će tarifa biti različita od medijatora…сеп 17, 13:40
  • Danela on Tarifa medijatora – Srbija: “Poštovanje, interesuje me tarifa medijatora kod neprocenjivih porodičnih sporova. Hvala.сеп 16, 13:20
  • Nevenka on Centar za posredovanje Crne Gore: “Medijacija je mnogo bolji nacin resavanja sporova. Ja sam resila spor putem medijacije i to za neki smesan iznos. Sudske…јан 28, 14:01
  • Pera NS on Centar za posredovanje Crne Gore: “Čuj medijacija nije zaživela, a zarada medijatoru 25 odnosno 12,5€ !! Pa ne bi im ruku pružio za te pare…јан 27, 23:53
  • Nikola on Sudske takse nema ako se spor reši medijacijom!: “Odličan tekst!јан 10, 07:41
mr Neda Jelić

mr Neda Jelić

Rođena u Beogradu. Završila XIII beogradsku gimnaziju. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1983. godine, položila  pravosudni ispit 1987. godine, a 1996. godine magistrirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer međunarodno privredno pravo gde je odbranila magistarsku tezu na temu „Viša sila i slučaj u prevozu robe železnicom“ i time stekla akademsko zvanje magistra pravnih nauka.

Ima preko 30 godina radnog staža u „Železnici Srbije“. U svom bogatom radnom iskustvu Neda Jelić je obavljala poslove načelnika odeljenja za imovinsko pravnu zaštitu u Sektoru za pravne poslove, zamenika direktora Centra za unutrašnju kontrolu „Železnice Srbije“, zamenika direktora u Sektoru za popis imovine, pomoćnika direktora Sektora za unutrašnju kontrolu, savetnika direktora Sektora za pravne poslove,  glavnog kordinatora za zastupanje u Sektoru za pravne poslove, rukovodioca projekta od posebnog značaja za železnicu u Sektoru za odbrambene pripreme i zaštitu, kao i druge složene pravne poslove sa osnovnim opredeljenjem poštovanja načela pravičnosti i zakonitosti.  Zbog svog stručnog znanja i iskustva bila je angažovana i kao pravni konsultant u Železničkoj stambenoj zadruzi „15. april Beograd“, u Preduzeću za međunarodnu i unutrašnju špediciju „Feršped Beograd“, i Fabrici saobraćajne opreme „Faso Beograd“ i dr. Sa položenim pravosudnim ispitom veći deo svog radnog veka Neda Jelić je zastupala „Železnicu Srbije“ pred sudovima i drugim državnim organima.

Od januara 2017. godine obavlja poslove direktora u Centru za unutrašnju kontrolu u „Infrastrukturi železnice Srbije“ a.d. Od decembra 2015. godine Neda Jelić je ovlašćeno lice za uzbunjivanje u Infrastrukturi Železnica Srbije u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti uzbunjivača, kao i ovlašćeno lice za zaštitu podataka ličnosti shodno Zakonu o zaštiti podataka ličnosti u „Infrastrukturi železnice Srbije“ a.d.

Osnovnu obuku za posrednike u rešavanju sporova (medijatore), po važećem Zakonu iz 2015. godine, stiče kod akreditovane organizacije Partneri za demokratske promene Srbija. Rešenjem Ministarstva pravde Republike Srbije broj 740-09-732/2015-22, stiče Dozvolu za posredovanje u rešavanju sporova.

Neda Jelić je od decembra 2015. godine i specijalizovani medijator za slučajeve zlostavljanja na radu – mobinga. 

Od februara 2016. godine postavljena je na internu listu posrednika (medijatora) pri Infrastrukturi Železnice Srbije, gde će sprovoditi medijaciju među zaposlenima.

Od septembra 2017. godine obavlja poslove pomoćnika generalnog direktora za pravne poslove i ljudske resurse u Akcionarskom društvu za železnički prevoz robe „Srbija Kargo“, Beograd.

Učesnik pilot projekta Evropske unije i Pravosudne akademije „Unapređenje efikasnosti pravosuđa u Srbiji“ za unapređenje medijacije u Republici Srbiji, održanog 10-11 oktobra 2017. godine.

Rešenjem 011-00-00610/2016-11 od 21.12.2016. godine Neda Jelić je ovlašćeni medijator za potrošačke sporove.

Radno vreme

Ponedeljak: 17:00  – 21:00 PM
Utorak:       17:00  – 21:00 PM
Sreda:         17:00  – 21:00 PM
Četvrtak:    17:00  – 21:00 PM
Petak:         17:00  – 21:00 PM
Subota:       10:00  – 14:00 PM
Nedelja:       ne radi

Povezani članovi