Brendirani elegantni češalj udruženja PURS

85.00 Oslobođeno poreza

Češalj je izrađen od belog jasena (lat. Fraxinus excelsio). Na dršci se nalazi logo udruženja PURS. Elegantni češalj idealan za popravku frizure posle napornog i napetog medijacijskog sastanka, za popravku frizure na pauzi za vreme medijacijskih seminara među skeptičnom publikom, i u svim drugim prilikama. Ručni rad. Proizvedeno u Republici Srbiji.

1 на залихама ( може да се наручи на захтев)

Категорија:
 • Опис производа

  Brendirani češalj od drveta udruženja PURS dobija se na poklon kao zahvalnost za donaciju korisnika sajta u iznosu preporučenom na proizvodu. Moguće je poručiti u svim delovima sveta na kome Pošta Srbije (www.posta.rs) vrši dostavu. Dostava je besplatna za donatora iz Republike Srbije. Za donatore iz Republike Srbije i iz država koje se sa njom graniče, nastoji se da rok isporuke bude u okviru 15 dana. Za donatore iz svih ostalih država sveta nastoji se da rok isporuke bude u okviru 30 dana. Ukoliko je proizvod dostupan kao „Narudžbina na zahtev“, to znači da isti ne postoji u zalihama, pa će rok izrade proizvoda biti 10 dana od dana uplate donacije. U to vreme nije uračunato vreme dostave.

  Uplata preporučenog iznosa ovog proizvoda smatra se donacijom, a proizvod kao poklon od strane Udruženja, koji donator-poklonoprimac Donatorske berze sa blagodarnošću prihvata,  u skladu sa čl. 2.1. Opštih uslova poslovanja 23/20 od 16.08.2020. godine udruženja PURS.

  Proizvod je u materijalnom obliku uz moguća manja odstupanja u dizajnu kao sa slike.

  Napomena: Iznosi u Donatorskoj berzi ne odražavaju tržišnu vrednost proizvoda već predstavljaju preporučeni iznos donacije.

  UDRUŽENjE POSREDNICI U REŠAVANjU SPOROVA (PURS)
  mb 28208740 pib 109649809

   

 • Додатне информације

  Тежина 0.1 kg
  Димензије 10 × 0.2 × 6.5 cm
 • Рецензије

  Још нема коментара.

  Будите први који ће написати рецензију “Brendirani elegantni češalj udruženja PURS”

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ваша корпа