Brendirana šolja www.medijator.com

(1 рецензија корисника)

30.00 Oslobođeno poreza

Brendirana reklamna šolja sajta medijator.com i udruženja PURS koja se dobija na poklon kao zahvalnost za dobrovoljni prilog korisnika sajta je bele boje i sa obe strane sadrži logo sajta i logo udruženja PURS. Moguća su manja odstupanja u dizajnu u  odnosu na dizajn kao sa slike. Idealna šolja za tople napitke tokom medijacijskih postupaka, u toku pisanja naučnih radova na temu medijacije, edukacija na temu medijacije i u svim drugim prilikama.

Šolju je moguće poručiti u svim delovima sveta na kome Pošta Srbije (www.posta.rs) vrši dostavu, uz fiksnu cenu dostave za različite delove sveta. Za donatore iz Republike Srbije dostava je besplatna. Za donatore iz Republike Srbije i iz država koje se sa njom graniče, nastoji se da rok isporuke bude u okviru 15 dana. Za donatore iz svih ostalih država sveta nastoji se da rok isporuke bude u okviru 30 dana.

10 на залихама

Категорија:
 • Опис производа

  Brendirana reklamna šolja sajta medijator.com i udruženja PURS dobija se na poklon kao zahvalnost za donaciju korisnika sajta u iznosu preporučenom na proizvodu. Dostava je besplatna za donatora iz Republike Srbije. Za donatore iz Republike Srbije i iz država koje se sa njom graniče, nastoji se da rok isporuke bude u okviru 15 dana. Za donatore iz svih ostalih država sveta nastoji se da rok isporuke bude u okviru 30 dana. Ukoliko je proizvod dostupan kao „Narudžbina na zahtev“, to znači da isti ne postoji u zalihama, pa će rok izrade proizvoda biti 10 dana od dana uplate donacije. U to vreme nije uračunato vreme dostave.

  Uplata preporučenog iznosa ovog proizvoda smatra se donacijom, a proizvod kao poklon od strane Udruženja, koji donator-poklonoprimac Donatorske berze sa blagodarnošću prihvata,  u skladu sa čl. 2.1. Opštih uslova poslovanja 23/20 od 16.08.2020. godine udruženja PURS.

  Proizvod je u materijalnom obliku uz moguća manja odstupanja u dizajnu kao sa slike.

  Napomena: Iznosi u Donatorskoj berzi ne odražavaju tržišnu vrednost proizvoda već predstavljaju preporučeni iznos donacije.

  UDRUŽENjE POSREDNICI U REŠAVANjU SPOROVA (PURS)
  mb 28208740 pib 109649809

 • Додатне информације

  Тежина 0.3 kg
 • 1 рецензија за Brendirana šolja www.medijator.com

  1. Administrator

   Lično sam pio kafu iz ove šolje. Sve preporuke. 🙂

  Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.

Ваша корпа