Акција!

Reklamni kancelarijski materijal

25.00 24.00 Oslobođeno poreza

Reklamni kancelarijski materijal se sastoji od reklamne kese, rokovnika, blokčeta, fascikle i hemijske. Na reklamnom materijalu je otisnut logo sajta medijator.com. Rokovnik je idealan za upisivanje termina zakazanih medijacijskih sastanaka. Blokče je idealno za upisivanje tački sukoba između strana u sporu, a nakon završetka postupka medijacije, idealo za cepanje beleški iz blokčeta i uništavanje beleški radi očuvanja poverljivosti. Fascikla je idealna za čuvanje Sporazuma o pristupanju posredovanju (medijacije) i Sporazuma kojim se spor rešava u postupku posredovanja (medijacije). Hemijska je neizostavni materijal za rad medijatora.

2 на залихама

Категорија:
 • Опис производа

  Reklamni kancelarijski materijal udruženja PURS dobija se na poklon kao zahvalnost za donaciju korisnika sajta u iznosu preporučenom na proizvodu. Moguće je poručiti u svim delovima sveta na kome Pošta Srbije (www.posta.rs) vrši dostavu. Dostava je besplatna za donatora iz Republike Srbije. Za donatore iz Republike Srbije i iz država koje se sa njom graniče, nastoji se da rok isporuke bude u okviru 15 dana. Za donatore iz svih ostalih država sveta nastoji se da rok isporuke bude u okviru 30 dana. Ukoliko je proizvod dostupan kao „Narudžbina na zahtev“, to znači da isti ne postoji u zalihama, pa će rok izrade proizvoda biti 10 dana od dana uplate donacije. U to vreme nije uračunato vreme dostave.

  Uplata preporučenog iznosa ovog proizvoda smatra se donacijom, a proizvod kao poklon od strane Udruženja, koji donator-poklonoprimac Donatorske berze sa blagodarnošću prihvata,  u skladu sa čl. 2.1. Opštih uslova poslovanja 23/20 od 16.08.2020. godine udruženja PURS.

  Proizvod je u materijalnom obliku uz moguća manja odstupanja u dizajnu kao sa slike.

  Napomena: Iznosi u Donatorskoj berzi ne odražavaju tržišnu vrednost proizvoda već predstavljaju preporučeni iznos donacije.

  UDRUŽENjE POSREDNICI U REŠAVANjU SPOROVA (PURS)
  mb 28208740 pib 109649809

   

 • Додатне информације

  Тежина 0.45 kg
 • Рецензије

  Још нема коментара.

  Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.

Ваша корпа