Brendirana leptir mašna od drveta

100.00125.00 Oslobođeno poreza

Brendirana elegantna leptir mašna sajta medijator.com od  drveta može da bude u 2 vrste drveta, orah i jasen. Takođe može da bude i u varijacijama sa 3 boje trake, maslinasto zelena, crvena i plava. Sa  prednje leve strane leptir mašna sadrži logo sajta. Na slici je prikazana mašna od orahovog drveta sa maslinasto zelenom trakom. Moguća su manja odstupanja u dizajnu u  odnosu na dizajn kao sa slike zbog utikatnih šara drveta. Elegantna mašna za medijacijske sastanke, medijacijske seminare i u svim drugim prilikama. Mašna od orahovog drveta (lat. Juglans regia) preporučena je za belu košulju, a za tamnije košulje mašna od drveta belog jasena (lat. Fraxinus excelsio). Ručni rad. Varijacija sa orahovim drvetom je za ekskluzivnije donacije. Proizvedeno u Republici Srbiji.

 

Очисти
Шифра производа: - Категорија:
 • Опис производа

  Brendirana leptir mašna od  drveta sajta medijator.com dobija se na poklon kao zahvalnost za donaciju korisnika sajta u iznosu preporučenom na proizvodu. Moguće je poručiti u svim delovima sveta na kome Pošta Srbije (www.posta.rs) vrši dostavu. Dostava je besplatna za donatora iz Republike Srbije. Za donatore iz Republike Srbije i iz država koje se sa njom graniče, nastoji se da rok isporuke bude u okviru 15 dana. Za donatore iz svih ostalih država sveta nastoji se da rok isporuke bude u okviru 30 dana. Ukoliko je proizvod dostupan kao „Narudžbina na zahtev“, to znači da isti ne postoji u zalihama, pa će rok izrade proizvoda biti 10 dana od dana uplate donacije. U to vreme nije uračunato vreme dostave.

  Uplata preporučenog iznosa ovog proizvoda smatra se donacijom, a proizvod kao poklon od strane Udruženja, koji donator-poklonoprimac Donatorske berze sa blagodarnošću prihvata,  u skladu sa čl. 2.1. Opštih uslova poslovanja 23/20 od 16.08.2020. godine udruženja PURS.

  Proizvod je u materijalnom obliku uz moguća manja odstupanja u dizajnu kao sa slike.

  Napomena: Iznosi u Donatorskoj berzi ne odražavaju tržišnu vrednost proizvoda već predstavljaju preporučeni iznos donacije.

  UDRUŽENjE POSREDNICI U REŠAVANjU SPOROVA (PURS)
  mb 28208740 pib 109649809

   

 • Додатне информације

  Тежина 0.4 kg
  Димензије 12 × 0.2 × 4.5 cm
  Боја траке

  Маслинасто зелена трака, Плава трака, Црвена трака

  Врста дрвета

  Јасен (lat. Fraxinus excelsior), Орах (lat. Juglans regia)

 • Рецензије

  Још нема коментара.

  Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.

Ваша корпа