Kožni privezak www.medijator.com

35.00 Oslobođeno poreza

Kožni privezak sajta medijator.com od  goveđe kože može da bude u 3 vrste kože, braon, crnoj i beloj boji. Na braon i crnoj koži je srebrni logo medijator.com sa metalnim priveskom. Na beloj koži je zlatni (imitacija) logo sajta medijator.com sa zlatnim (imitacija) metalnim priveskom. Sa  obe strane sadrži logo sajta.  Moguća su manja odstupanja u dizajnu u  odnosu na dizajn kao sa slike. Elegantni kožni privezak za ključeve od kancelarije za medijacijske sastanke i u svim drugim prilikama. Ručni rad. Proizvedeno u Republici Srbiji.

Очисти
Шифра производа: - Категорија:
 • Опис производа

  Kožni privezak sajta medijator.com dobija se na poklon kao zahvalnost za donacije korisnika sajta u iznosu preporučenom na proizvodu. Moguće je poručiti u svim delovima sveta na kome Pošta Srbije (www.posta.rs) vrši dostavu. Dostava je besplatna za donatora iz Republike Srbije. Za donatore iz Republike Srbije i iz država koje se sa njom graniče, nastoji se da rok isporuke bude u okviru 15 dana. Za donatore iz svih ostalih država sveta nastoji se da rok isporuke bude u okviru 30 dana. Ukoliko je proizvod dostupan kao „Narudžbina na zahtev“, to znači da isti ne postoji u zalihama, pa će rok izrade proizvoda biti 10 dana od dana uplate donacije. U to vreme nije uračunato vreme dostave.

  Uplata preporučenog iznosa ovog proizvoda smatra se donacijom, a proizvod kao poklon od strane Udruženja, koji donator-poklonoprimac Donatorske berze sa blagodarnošću prihvata,  u skladu sa čl. 2.1. Opštih uslova poslovanja 23/20 od 16.08.2020. godine udruženja PURS.

  Proizvod je u materijalnom obliku uz moguća manja odstupanja u dizajnu kao sa slike.

  Napomena: Iznosi u Donatorskoj berzi ne odražavaju tržišnu vrednost proizvoda već predstavljaju preporučeni iznos donacije.

  UDRUŽENjE POSREDNICI U REŠAVANjU SPOROVA (PURS)
  mb 28208740 pib 109649809

 • Додатне информације

  Тежина 0.1 kg
  Димензије 12 × 4 × 1 cm
  Боја коже

  Бела, Браон, Црна

 • Рецензије

  Још нема коментара.

  Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.

Ваша корпа