Roza Aleksova

Roza Aleksova

in Portfolio

Roza Aleksova   РОЗА АЛЕКСОВА – Медијатор и Судски стручен соработник – граѓанска и стопанска материја, Основен суд Кавадарци Родена […]

Pročitaj više
dr Ljupčo Sotiroski

dr Ljupčo Sotiroski

in Portfolio

Ljupčo Sotiroski Personal information                         Date and place of birth              7 January 1962, Skopje Academic title                         University Professor Academic Institution […]

Pročitaj više
mr Elizabeta Spiroska

mr Elizabeta Spiroska

in Portfolio

Elizabeta Spiroska Елизабета Спироска е медијатор и асистент на Факултетот за правни науки, меѓународни односи и дипломатија при МИТ Универзитетот […]

Pročitaj više
dr Zoran Vučev

dr Zoran Vučev

in Portfolio

dr Zoran Vučev Биографија на македонски јазик   Општи податоци Зоран Вучев,  роден на 05.06.1971 година, во Свети Николе, Р. […]

Pročitaj više
mr Gordana Atanasova

mr Gordana Atanasova

in Portfolio

mr Gordana Atanasova Биографија на македонски јазик Гордана Атанасова дипломирала на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј„ на Институтот за социјална работа […]

Pročitaj više