Medijator

BiH

Poštovane kolege medijatori i advokati,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je 31.01.2015. godine osnovan prvi regionalni servis za medijaciju na Balkanu medijator.com . Servis okuplja veliki broj medijatora i advokata obučenih za postupak medijacije.

Osnivanjem ovakvog servisa želeli smo da pospešimo razvoj medijacije u našim susednim zemljama. Na ovaj način postajemo vidljiviji za klijente, kojima je olakšan način pristupanja medijaciji, najpre kroz mogućnost online postavljanja pitanja medijatorima, zatim online organizovanja medijacije, ali i olakšanom izboru medijatora i advokata po svojoj želji i potrebama.

naslovna

Mnoge vaše kolege iz regiona su se odazvale pozivu i priključile se regionalnom servisu. Priključite se i Vi.

http://medijator.com/medijatori

http://medijator.com/medijatori-bosna-i-hercegovina

Zašto je važno priključiti se medijator.com servisu?

Znamo da danas posao koji nije na internetu kao i da ga nema. Korisnici su naviknuti da pretražuju internet za šta god im treba, zato je važno da se medijatori iz regiona uključe u ovako ozbiljan poduhvat ne bi li ubrzali razvoj medijacije. Medijator.com je i prvi servis za online medijaciju (oADR) kao modernu tedenciju razvoja medijacije upotrebom informacionih tehnologija. Više o projektu online medijacije možete pročitati na ovoj stranici http://medijator.com/medijacija

Šta je potrebno da bi se priključili servisu?

Svaki medijator koji želji da bude prisutan na servisu medijator.com treba da pošalje kratku biografiju od 300 do 400 reči, i „poslovnu“ fotografiju.

Šta smo postigli do sad?

Imajući u vidu da je Servis počeo sa izradom 31.januara 2015. godine, za kratko vreme od 3 meseca postigli smo da u potpunosti funkcionalno osposobimo sajt, i da u sistemu imamo medijatore iz tri regionalne zemlje: Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

U izradi su još 2 nova servisa, medijacija.eu i medijatori.com. Medijatori.com u osnovi će biti na hrvatskom jeziku.

Takođe, s obzirom da je servis u radnoj verziji, molimo Vas da budete slobodni da date kakvu sugestiju, ali i primedbu ukoliko je ima.

Ujedno, zahvalili bi smo se kolegama iz Bosne i Hercegovine koji su se do sad priključili servisu.

Ovo je cirkularna poruka upućena svim medijatorima iz BiH koji su na zvaničnom sajtu Udrženja. Ukoliko ne želite da primate ovakve i slične poruke od medijator.com u budućnosti kliknite na unsubscribe from this list pri dnu strane.

Srdačan pozdrav,

medijator.com

Prvi regionalni servis za medijaciju
medijator.rs
medijatori.com
info@medijator.com

Ovaj e-mail se ne pokazuje ispravno? View it in your browser

unsubscribe from this list