Djokic Design

 

Ivan Đokić, budući pravnik, momak koji vredi za dva i po čoveka po širini svog znanja, i veštinama sa kojim raspolaže. Kao student završne godine prava pored debelih pravnih kljižurina kolega Đokić ima vremena i da se posveti društveno korisnom radu Pravne klinike za medijaciju, a od skora je i novi član Foruma za diplomatiju i međunarodne odnose na Pravnom fakultetu u Beogradu. Ipak, ovaj mlad i ambiciozan momak se tu ne zaustavlja. Svoju kreativnost i preduzimljivost iskazuje svojim primenljivim hobijem, izradi sajtova. Nesebičan i požrtvovan rad, doveo je do toga da je pravna struka bogatija za 3 nova sajta, nums.rs, medijator.com i pravnaklinika.com, a biće ih uskoro i još. Sve gore navedeno dovodi do jasnog odgovora, zašto je kolega dobio epitet “ Dva i po čoveka“( dakle,  nema nikakve veze sa popularnom serijom „dva i po muškarca“ ).

Da li će kolega Đokić još nečime da nas iznenadi?

Djokic Design je idealan za sve one koje žele da uz mali budžet dobiju kvalitetan i funkcionalan sajt. Ovde ćemo izdvojiti kratko predstavljanje samog web dizajnera a ostale informacije možete videti  na stranici – djokicdesign.com

Djokic Design

„O MENI“

Ja sam Ivan, wordpress web dizajner iz Užica/Beograda. Student sam završne godine Pravnog fakulteta, a web dizajnom se bavim honorarno, zato što to volim. Obuku za web dizajnere sam završio pre nekoliko godina, a tek sam krajem 2014. godine došao na ideju da otvorim svoj sajt Djokic Design i počnem da se bavim dizajniranjem kao freelancer.

Ako vam je potreban sajt da promovišete svoje radove, da podelite svoja interesovanja sa drugima ili da promovišete svoj biznis na internetu, na pravom ste mestu,unajmite me kako bih umesto vas napravio i pokrenuo web sajt dok se vi bavite bitnijim stvarima.

Takodje nudim spektar drugih usluga o kojima možete više pročitati u odeljku usluge.

Priredio:

Gorazd Đurović

medijator.com