Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mirjana Antić

Poslednji komentari

Mirjana Antić

Mirjana Antić

Mirjana Antić rođena je u Beogradu. Po zanimanju diplomirani pravnik. U periodu od 1996. do odlaska u SAD 2001. godine,  uspešno se bavila advokaturom. Mirjana Antić je autor više kratkih članaka iz oblasti privrednog prava. U SAD-u, u periodu od 2001. do 2012., bila je konsultant u  neprofitnoj organizaciji MIRECS Silver Spring u državi Merilend, koja je pružala pomoć imigrantima i izbeglim licima.

Kao predsednica  IMF Family Association u Vašingtonu,  organizovala je i koordinirala rad pojedinaca i grupa iz različitih  krajeva sveta. Tokom celokupnog boravka u Americi radila je kao prevodilac i predavač srpskog, bosanskog i hrvatskog jezika, kao i na poslovima sudskog tumača. Osnovni i napredni kurs za medijatore zavrsila je u SAD-u, i to :

-Basic Mediation Training, The Center for Alternative Dispute Resolution, Greenbelt, Maryland, 2005

-Advanced Mediation, Harvard Negotiation Insight Initiative, Program on Negotiation at Harvard Law School, Cambridge, Massachusetts, 2005

Mirjana Antić veruje da su iskrenost i uzajamno poštovanje osnove za uspostavljanje zdravih odnosa među ljudima i smatra da je korektan, fer odnos neophodan za funkcionisanje porodice pre svega, a potom i za funkcionisanje drugih društvenih formi i grupa kojima pripadamo.

 

Radno vreme

Ponedeljak: 9.00 AM – 5.00 PM
Utorak: 9.00 AM – 5.00 PM
Sreda: 9.00 AM – 5.00 PM
Četvrtak: 9.00 AM –5.00 PM
Petak: 9.00 AM – 5.00 PM
Subota: 10.00 AM – 2.00 PM
Nedelja: ne radi

 

Povezani članovi