Reklamna šolja www.medijator.com

(1 рецензија корисника)

15.00

Brendirana reklamna šolja sajta medijator.com i udruženja PURS koja se dobija na poklon kao zahvalnost za dobrovoljni prilog korisnika sajta je bele boje i sa obe strane sadrži logo sajta i logo udruženja PURS. Moguća su manja odstupanja u dizajnu u  odnosu na dizajn kao sa slike. Idealna šolja za tople napitke tokom medijacijskih postupaka, u toku pisanja naučnih radova na temu medijacije, edukacija na temu medijacije i u svim drugim prilikama.

Šolju je moguće poručiti u svim delovima sveta na kome Pošta Srbije (www.posta.rs) vrši dostavu, uz fiksnu cenu dostave za različite delove sveta. Za donatore iz Republike Srbije dostava je besplatna. Za donatore iz Republike Srbije i iz država koje se sa njom graniče, nastoji se da rok isporuke bude u okviru 15 dana. Za donatore iz svih ostalih država sveta nastoji se da rok isporuke bude u okviru 30 dana.

5 на залихама

Категорија:
 • Опис производа

  Brendirana reklamna šolja sajta medijator.com i udruženja PURS dobija se na poklon kao zahvalnost za dobrovoljni prilog korisnika sajta u iznosu preporučenom na proizvodu. Dostava je besplatna za donatora. Za donatore iz Republike Srbije i iz država koje se sa njom graniče, nastoji se da rok isporuke bude u okviru 15 dana. Za donatore iz svih ostalih država sveta nastoji se da rok isporuke bude u okviru 30 dana.

  Uplata preporučene cene ovog proizvoda smatra se dobrovoljnim prilogom, a proizvod kao poklon od strane Udruženja, koji donator-poklonoprimac Donatorske berze sa blagodarnošću prihvata,  u skladu sa čl. 2.1. Opštih uslova poslovanja 23/20 od 16.08.2020. godine udruženja PURS.

  Proizvod je u materijalnom obliku uz moguća manja odstupanja u dizajnu kao sa slike.

  Napomena: Iznosi u Donatorskoj berzi ne odražavaju tržišnu vrednost proizvoda već predstavljaju preporučeni iznos dobrovoljnog priloga.

  UDRUŽENjE POSREDNICI U REŠAVANjU SPOROVA (PURS)
  JURIJA GAGARINA 75, BEOGRAD
  mb 28208740 pib 109649809

 • Додатне информације

  Тежина 0.3 kg
 • 1 рецензија за Reklamna šolja www.medijator.com

  1. Gorazd

   Lično sam pio kafu iz ove šolje. Sve preporuke. 🙂

  Додај рецензију

Ваша корпа