BESPLATNA PRAVNA POMOĆ

besplatna pravna pomoć

Besplatna pravna pomoć i online zakazivanje medijacije

Besplatna pravna pomoć i online zakazivanje medijacije su dve potpuno besplatne usluge koje vam nudi sajt medijator.com. Preko kontakt forme postavite pitanje ili organizujte medijaciju. Operateri servisa medijator.com će vam u roku od 24 č odgovoriti na upit. Naša kontakt forma za zakazivanje medijacije je jako pogodna  za međunarodne sporove.

medijator.com

Uslugu „Besplatna pravna pomoć“ pružaju brojni pravnici sa kojom medijator.com sarađuje. Pravnici svoje znanje i veštine stavljaju na raspolaganje našim korisnicima pro bono (besplatno) u skladu sa budućim Zakonom o besplatnoj pravnoj pomoći. To znači da će ta lica biti upisana u poseban Registar koji će voditi Ministarstvo nadležno za pitanja pravosuđa. Pravna pomoć se ograničava na primarnu pravnu pomoć u smislu budućeg Zakona, ali i uže. Preciznije, na „početni pravni savet“ i „pravni savet„. Dakle, ne podrazumeva zastupanje, odbranu, sprovođenje postupka medijacije, kao ni sastavljanje podnesaka i isprava. Jako je važno da izaberete državu za koju se odnosi vaše pravno pitanje, jer se pravne regulative razlikuju od države do države. Naši pravnici će vam odgovoriti u roku od 24 časa. U slučaju komplikovanijih pravnih pitanja, pravnici će vas zamoliti za strpljenje, ukoliko im je potrebno više vremena da vam daju profesionalni odgovor. Ovu uslogu zbog usaglašavanja sa budućim zakonom nije moguće dobiti do daljnjeg. 

Uslugu „Zakazivanje medijacije“ obezbeđuje servis medijator.com, tako što vaš upit prosleđuje odgovarajućem medijatorskom centru u kome je medijator angažovan. Nakon prosleđivanja, vas će kontaktirati medijacijski centar ili medijator lično. Online zakazivanje medijacije vam obogućava da na brz i efikasan ali i ekonomičan način organizujete medijaciju u bilo kojoj državi regiona. Jako je pogodna za međunarodne sporove, jer smanjuje troškove i vaše utrošeno vreme.

Radujemo se našoj budućoj saradnji i nadamo se da ćemo biti od pomoći. Ukoliko imate kakva dodatnja pitanja ili zahteve koje ne pružaju kontakt forme, budite slobodni da nas kontaktirate na info@medijator.com.

BESPLATNE KONSULTACIJE

Preko  kontakt forme možete proveriti da li je vaš spor pogodan za medijaciju ili da je zakažete.  

Vaše ime (obavezno)

Vaša Email adresa (obavezno)

Vaš telefon (obavezno)

Vrsta problema

Mesto spora (država)? (obavezno)

Mesto spora (grad)? (obavezno)

Izaberite medijatora

Pravna podrška u medijaciji (obavezno)
Sa advokatomBez advokata

Vreme pristupa medijaciji (obavezno)
U toku je sporNije započet spor

Kratko opišite vaš slučaj